(096) 789 04 56
Контактні телефони: Графік роботи:
  • Будні:с 10:00 до 19:00
  • Субота:с 10:00 до 14:00
  • Неділя:Вихідний
X
  • Згідно вашого місцезнаходження, ваша мова за замовчуванням: Українська
0 00 грн
кращі продажі Каталог

Суміш для випічки рисового хліба Целіко

Celiko 400 г Польша
Ціна:
67.00 грн

Суміш Целіко для випічки рисового хліба

Склад:

Картопляний крохмаль, рисове борошно (30%), глюкоза, згущувач: гуарова камедь; сухі дріжджі, сіль.

Продукт може містити: сою, молоко, горіхи.

Харчова цінність в 100г продукту:

Енергетична цінність: 1424 кДж / 340 ккал

Жири 0,6г

зокрема насичених 0,1г

Вуглеводи 78г

зокрема цукру 4,8г

Білки 3г

Сіль 1,8г

Спосіб приготування:

Для приготування хліба, булочок знадобитися:

1 упаковка концентрату 400г, 130мл молока, 220мл води, 1 столова ложка соняшникової олії або розтопленого вершкового масла, 2 яйця (хліб можна випікати без яйця).

Для приготування піци знадобитися:

200г суміші, 65мл молока, 110мл води, ½ столової ложки соняшникової олії або розтопленого вершкового масла, 1 яйце, інгредієнти для піци (томатний соус, сир, овочі, м'ясо, спеції).

Приготування хліба, булочок:

1. Вміст пакетика висипати в ємність, додати теплу воду і молоко (темп. близько 35°C), масло і яйця. Все добре перемішати, потім замісити вручну або міксером приблизно 5 хвилин. Тісто має бути дуже густе.

2. Потім тісто перекласти в змащену маслом форму розміром 12х26см (для хліба) або на сформовані на склянці малі форми з алюмінієвої фольги (для булочок). Поверхню змастити маслом.

3. Залишити в теплому місці підніматися приблизно на 30 хвилин (для хліба) або на 15 хвилин (для булочок).

4. Випікати при темп. 220°C, 40-45 хвилин (хліб) або 30 хвилин (булочки).

Додатково: коли тісто підросло в формах з фольги, то його можна використовувати для приготування галушок.

Концентрат можна випікати в хлібопічці.

Приготування піци:

1. 200г суміші висипати в посуд, додати теплу воду і молоко (темп. близько 35°C), ½ столової ложки соняшникової олії або розтопленого вершкового масла і 1 яйце.

2. Все перемішати, після чого місити вручну або міксером 5 хвилин. Тісто має бути густе.

3. Потім тісто перекласти в змащену маслом форму діаметром приблизно 20см. Залишити в теплому місці підніматися приблизно на 30 хвилин.

4. Верх тіста акуратно змастити томатним соусом. Викласти підготовлені інгредієнти для піци на тісто. Все посипати спеціями та тертим сиром.

5. Випікати в розігрітій духовці при темп. 200°C, приблизно 30-35 хвилин.

ми хочемо бути кращими

напишіть нам нам

Алексей

Завжди найсвіжіший товар. Замовлення по Києву отримую того ж дня!

Наталья

Сподобався магазин, залишилася дуже задоволеною обслуговуванням та компетентністю співробітників.

Елена

 

Постійний клієнт! Дякуємо за різноманітний асортимент особливо солодощів, що дуже важливо для дітей!

Алла

Дуже швидке та якісне обслуговування!

Алёна

 

Широкий асортиментний ряд, багато марок яких немає в інших магазинах!

Яна

Прекрасний асортимент, якісні продукти, новинки щоб розширити раціон дитини на БГБК дієті.

0 грн

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies у своєму браузері. Дізнатись більше .

instagram facebook