(096) 789 04 56
Контактні телефони: Графік роботи:
  • Будні:с 10:00 до 19:00
  • Субота:с 10:00 до 14:00
  • Неділя:Вихідний
X
  • Згідно вашого місцезнаходження, ваша мова за замовчуванням: Українська
0 00 грн
кращі продажі Каталог

Пластівці амаранта

Shvedov Amaranth 500 г Украина
Ціна:
138.00 грн

Не містить: глютен, лактозу, казеїн, сою, цукор, дріжджі, ГМО.

Амарант – унікальна рослина, лідер за вмістом білка (на 30% більше ніж в вівсі, рисі та пшениці), хороше джерело заліза, магнію та фосфору. Також амарант містить кальцій (у 2 рази більше, ніж у молоці), калій, вітаміни А та С, клітковину (у 3 рази більше, ніж у пшениці), лізин та метіонін – корисні амінокислоти.

Насіння амаранту добре насичує і надовго надає почуття ситості за рахунок високої калорійності (371 кКал на 100 г у сирому вигляді) та «повільних» вуглеводів у складі. Це означає, що після їх вживання вуглеводи поступово перетворюються на глюкозу, не провокуючи різкий стрибок її вмісту у крові. А різноманітний хімічний склад має безліч інших благотворних ефектів:

100 грам амарантового насіння містить третину від необхідної добової кількості клітковини. Тверді волокна, що складають її, забезпечують механічне очищення кишечника і шлунка, абсорбують токсини, а також масажують тканини травних органів, покращуючи приплив крові. Це підвищує ефективність роботи ШКТ, покращує засвоєння нутрієнтів.

Калій, кальцій, фосфор, залізо, магній, селен, марганець і цинк, що входять до складу насіння, покращують роботу травної, серцево-судинної, ендокринної, нервової та сечостатевої систем, а також кісток та скелета.

Каша з амаранту містить рекордну кількість сквалену, що забезпечує насичення клітин організму киснем, що стимулює їх зростання, розвиток та обмін речовин.

Амарантова каша допомагає в дієтичному харчуванні, тому що швидко насичує і не дає переїдати, а також стимулює ліпідний обмін (переробка жирів).

Як готувати?

Взяти воду або молоко з пропорції 3 частини до 1 частини крупи і всипати крупу в киплячу воду або молоко.
Варити на повільному вогні при площинному помішуванні 3 хвилини.
Можна в процесі варіння додати щіпку солі для смаку.

Ще один спосіб приготування - міні попкорн з Амаранту

Робиться дуже просто, розігрівається сковорода до дуже високої температури та висипається столова ложка сухого амаранту. Перемішуючи, даємо розпуститися амаранту на сковороді 5-10 секунд. Зсипаємо в чашку, повторюємо цю операцію, щоб вийшло багато поп-"корна" з амаранту. На одну середню чашку йде приблизно 5 хвилин. Міні – Попкорн з амаранту можна змішувати з молоком та медом, додавати в йогурт, – виходить дуже смачно!

Склад: 100% органічний амарант.

Харчова (поживна) цінність на 100 г: білки – 3,6г; вуглеводи – 86,0 г; жири – 0,3 г.
Енергетична цінність: 361 Ккал.

---

Амарант – уникальное растение, лидер по содержанию белка (на 30% больше чем в овсе, рисе и пшенице), хороший источник железа, магния и фосфора. Также амарант содержит кальций (в 2 раза больше, чем в молоке), калий, витамины А и С, клетчатку (в 3 раза больше, чем в пшенице), лизин и метионин — полезные  аминокислоты.

Семена амаранта хорошо насыщают и надолго придают чувство сытости за счет высокой калорийности (371 кКал на 100 г в сыром виде) и «медленных» углеводов в составе. Это значит, что после их употребления углеводы постепенно преобразуются в глюкозу, не провоцируя резкий скачок её содержания в крови. А разнообразный химический состав оказывает множество других благотворных эффектов:

100 грамм амарантовых семян содержат треть от необходимого суточного количества клетчатки. Составляющие её жесткие волокна обеспечивают механическое очищение кишечника и желудка, абсорбируют токсины, а также массируют ткани пищеварительных органов, улучшая приток крови. Это повышает эффективность работы ЖКТ, улучшает усвоение нутриентов.

Калий, кальций, фосфор, железо, магний, селен, марганец и цинк, входящие в состав семян, улучшают работу пищеварительной, сердечно-сосудистой, эндокринной, нервной и мочеполовой систем, а также костей и скелета.

Каша из амаранта содержит рекордное количество сквалена, обеспечивающего насыщение клеток организма кислородом, что стимулирует их рост, развитие и обмен веществ.

Амарантовая каша помогает в диетическом питании, потому что быстро насыщает и не дает переедать, а также стимулирует липидный обмен (переработка жиров).

Как готовить?

Взять воду или молоко из пропорции 3 части к 1 части крупы и всыпать крупу в уже кипящую воду или молоко.
Варить на медленном огне при плостоянном помешивании 3 минуты.
Можно в процессе варки добавить щепотку соли для вкуса.

Еще один способ приготовления - мини попкорн из Амаранта

Делается очень просто, разогревается сковорода до очень высокой температуры и высыпается столовая ложка сухого амаранта. Перемешивая, даем распустится амаранту на сковороде 5-10 секунд. Ссыпаем в чашку, повторяем эту операцию чтоб получилось много поп-"корна" из амаранта. На одну среднюю чашку уходит примерно 5 минут. Мини - Попкорн из амаранта можно смешивать с молоком и медом, добавлять в йогурт, - получается очень вкусно!

Состав: 100% органический амарант.

Пищевая ценность на 100 г: белки – 3,6г; углеводы – 86,0 г; жиры – 0,3 г.
Энергетическая ценность: 361 Ккал.

ми хочемо бути кращими

напишіть нам нам

Алексей

Завжди найсвіжіший товар. Замовлення по Києву отримую того ж дня!

Наталья

Сподобався магазин, залишилася дуже задоволеною обслуговуванням та компетентністю співробітників.

Елена

 

Постійний клієнт! Дякуємо за різноманітний асортимент особливо солодощів, що дуже важливо для дітей!

Алла

Дуже швидке та якісне обслуговування!

Алёна

 

Широкий асортиментний ряд, багато марок яких немає в інших магазинах!

Яна

Прекрасний асортимент, якісні продукти, новинки щоб розширити раціон дитини на БГБК дієті.

0 грн

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies у своєму браузері. Дізнатись більше .

instagram facebook