Суміш Целіко для пісочного тіста
Склад:
Картопляний крохмаль, цукор, рисове борошно, регулятор кислотності: дифосфат, згущувач: карбонат натрію, сіль.
Продукт може містити: сою, молоко та їх похідні.
Харчова цінність в 100г продукту:
Енергетична цінність: 1515 кДж / 362 ккал
Жири 0г
зокрема насичених 0г
Вуглеводи 87г
зокрема цукру 26г
Білки 1,7г
Сіль 0,7г
Спосіб приготування:
Для приготування пісочного пирога з фруктами потрібно:
1 упаковка концентрату для приготування пісочного тіста, 60г вершкового масла, 1 яйце, 1ст.л.цукру, 1/2 пачки безглютенового ванільного цукру, 2ч.л. молока або води, фрукти за смаком, наприклад: яблука, сливи, ревінь, дрібка солі.
Для приготування печива потрібно:
1 упаковка концентрату для приготування пісочного тіста, 2 жовтки, 40г охолодженого вершкового масла, 2ч.л. води, безглютенові шматочки шоколаду або пластівці, або тертий гіркий шоколад.
Спосіб приготування пісочного пирога з фруктами:
1. Замісити тісто з: концентрату для пісочного тіста, вершкового масла, жовтків та молока (кількість доданого молока залежить від розміру яйця, тому їх слід додавати невеликими порціями).
2. 3/4 готового тіста викласти на змащене маслом деко. Покласти частину фруктів та посипати ванільним цукром.
3. Білки збити з дрібкою солі і 1 ложкою цукру в густу піну. Збиту піну викласти на фрукти.
4. Іншу частину тіста натерти і посипати верх пирога.
5. Випікати при темп. 200°C близько 30 хвилин.
Спосіб приготування печива:
1. Концентрат пісочного тіста висипати на робочу поверхню. Додати вершкове масло, яєчні жовтки і воду в такій кількості, щоб усі компоненти об'єдналися в "кулю".
2. Швидко замісити тісто. Якщо буде дуже м'яким, то його необхідно покласти в холодильник на 30 хвилин.
3. Тісто вийняти з холодильника і сформувати валик діаметром близько 2см, а потім розрізати на скибочки товщиною близько 1см.
4. Скибочки укласти на деко, змащене маслом і злегка притиснути пальцями (розпрямити по формі).
5. Зверху викласти шматочки шоколаду.
6. Печиво випікати при температурі 180°C, приблизно 15 хвилин.
Для веганів:
Вершкове масло можна замінити олією 1:1, молоко – водою, яйця замінити меленим насінням льону (1ч.л. льону залити 60мл води, дати настоятися).
Смачного!!!
Завжди найсвіжіший товар. Замовлення по Києву отримую того ж дня!
АлексейСподобався магазин, залишилася дуже задоволеною обслуговуванням та компетентністю співробітників.
НатальяПостійний клієнт! Дякуємо за різноманітний асортимент особливо солодощів, що дуже важливо для дітей!
ЕленаДуже швидке та якісне обслуговування!
АллаШирокий асортиментний ряд, багато марок яких немає в інших магазинах!
АлёнаПрекрасний асортимент, якісні продукти, новинки щоб розширити раціон дитини на БГБК дієті.
Яна