(096) 789 04 56
Контактні телефони: Графік роботи:
  • Будні:с 10:00 до 19:00
  • Субота:с 10:00 до 14:00
  • Неділя:Вихідний
X
  • Згідно вашого місцезнаходження, ваша мова за замовчуванням: Українська
0 00 грн
кращі продажі Каталог

Суміш Целіко для пісочного тіста

Celiko 200 г Польша
Ціна:
37.00 грн

Суміш Целіко для пісочного тіста

Склад:

Картопляний крохмаль, цукор, рисове борошно, регулятор кислотності: дифосфат, згущувач: карбонат натрію, сіль.

Продукт може містити: сою, молоко та їх похідні.

Харчова цінність в 100г продукту:

Енергетична цінність: 1515 кДж / 362 ккал

Жири 0г

зокрема насичених 0г

Вуглеводи 87г

зокрема цукру 26г

Білки 1,7г

Сіль 0,7г

Спосіб приготування:

Для приготування пісочного пирога з фруктами потрібно:

1 упаковка концентрату для приготування пісочного тіста, 60г вершкового масла, 1 яйце, 1ст.л.цукру, 1/2 пачки безглютенового ванільного цукру, 2ч.л. молока або води, фрукти за смаком, наприклад: яблука, сливи, ревінь, дрібка солі.

Для приготування печива потрібно:

1 упаковка концентрату для приготування пісочного тіста, 2 жовтки, 40г охолодженого вершкового масла, 2ч.л. води, безглютенові шматочки шоколаду або пластівці, або тертий гіркий шоколад.

Спосіб приготування пісочного пирога з фруктами:

1. Замісити тісто з: концентрату для пісочного тіста, вершкового масла, жовтків та молока (кількість доданого молока залежить від розміру яйця, тому їх слід додавати невеликими порціями).

2. 3/4 готового тіста викласти на змащене маслом деко. Покласти частину  фруктів та посипати ванільним цукром.

3. Білки збити з дрібкою солі і 1 ложкою цукру в густу піну. Збиту піну викласти на фрукти.

4. Іншу частину тіста натерти і посипати верх пирога.

5. Випікати при темп. 200°C близько 30 хвилин.

Спосіб приготування печива:

1. Концентрат пісочного тіста висипати на робочу поверхню. Додати вершкове масло, яєчні жовтки і воду в такій кількості, щоб усі компоненти об'єдналися в "кулю".

2. Швидко замісити тісто. Якщо буде дуже м'яким, то його необхідно покласти в холодильник на 30 хвилин.

3. Тісто вийняти з холодильника і сформувати валик діаметром близько 2см, а потім розрізати на скибочки товщиною близько 1см.

4. Скибочки укласти на деко, змащене маслом і злегка притиснути пальцями (розпрямити по формі).

5. Зверху викласти шматочки шоколаду.

6. Печиво випікати при температурі 180°C, приблизно 15 хвилин.

Для веганів:

Вершкове масло можна замінити олією 1:1, молоко – водою, яйця замінити меленим насінням льону (1ч.л. льону залити 60мл води, дати настоятися).

Смачного!!!

ми хочемо бути кращими

напишіть нам нам

Алексей

Завжди найсвіжіший товар. Замовлення по Києву отримую того ж дня!

Наталья

Сподобався магазин, залишилася дуже задоволеною обслуговуванням та компетентністю співробітників.

Елена

 

Постійний клієнт! Дякуємо за різноманітний асортимент особливо солодощів, що дуже важливо для дітей!

Алла

Дуже швидке та якісне обслуговування!

Алёна

 

Широкий асортиментний ряд, багато марок яких немає в інших магазинах!

Яна

Прекрасний асортимент, якісні продукти, новинки щоб розширити раціон дитини на БГБК дієті.

0 грн

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies у своєму браузері. Дізнатись більше .

instagram facebook