Не містить: Глютен, лактозу, сою, цукор, дріжджі, ГМО
14 ЖИВИХ І АКТИВНИХ пробіотичних КУЛЬТУР + 2 пребіотика + вітамін D3 + йод і всього 1,5% жиру з підсолоджувальним
Питний "Йогурт14" LatteR "- це унікальний багатофункціональний продукт, який вперше об'єднав 14 пробіотиків, 2 пребіотики, вітамін D3 та йод. Максимальна кількість корисних бактерій у комплексі з вітамінами та мікроелементами допомагають відновити імунну систему, покращити мікрофлору організму.
Це сучасний продукт здорового харчування, без лакози, глютена та ГМО. Йогурт легко засвоюється організмом, не містить цукру, має низький рівень жирності. 14 видів корисних бактерій з коротким терміном життя покращують травлення та обмін речовин, мають антимікробну дію, знижують алергічні запалення, додають енергії. Це смачний та універсальний імуномодулятор для всіх членів сім'ї.
КОРИСТЬ ПРОДУКЦІЇ ТМ "LATTER"
налагоджує роботу травної системи
покращує обмін речовин
не містять лактозу та глютен
виробляються без додавання крохмалю, барвників та сторонніх домішок.
застосовується під час харчування під час навантажень
створені для здорового харчування.
Склад: молоко коров'яче пастеризоване нормалізоване, наповнювач зі смаком «Яблуко» (5,4%) (глюкозно-фруктозний сироп, пюре яблучне, вода питна, стабілізатор (крохмаль модифікований), ароматизатор «Яблуко», регулятор кислотності лимонна кислота, барвник натуральний куркумін ), молоко сухе знежирене; концентрат лактулози (0,4%), фермент лактаза, пектин (0,05%), водний розчин із концентрацією біологічно активного йоду, закваска чистих культур молочнокислих мікроорганізмів, сукралоза, вітамін. У 100 g (г) продукту міститься від добової норми: вітаміну – 15% йоду – 2%
ПРОБІОТИЧНІ КУЛЬТУРИ:
B.lactis L.delbrueckii subsp. bulgaricus
B.infantis Lactococcus lactis subsp. Ccemoris
L.acidophilus Lactococcus lactis subsp. Lactis
L.fermentum Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis
L.lactis ?
L.paracasei Leuconostoc pseudomesenteroides
L.rhamnosus Streptococcus thermophilus
Харчова цінність на 100 г: білки -3.4 г, жири 1.5 г, вуглеводи - 9 г;
Енергетична цінність на 100 г: 63 Ккал.
Bifidobacterium infantis - знижує алергічний тип запалення; некротичний ентероколіт; синдром роздратованого кишечника; псоріаз; астма; язвений коліт; синдром хронічної втоми та депресія; активувати мозкову діяльність; покращує епітеліальний бар'єр. Синтезують вітаміни групи В (В1, В2, В6, В12), фолієву кислоту, вітамін К, руйнують канцерогенні речовини, які утворюються деякими представниками кишкової мікрофлори при азотному обміні, виконуючи, таким чином, роль "другої печінки".
Bifidobacterium lactis – бореться з гострою діареєю через інфекцію; Діабет 2 типу, що знижує рН; покращує функціонування кишечника; запобігає запорам, допомагає при діареї, особливо у немовлят. підвищує рівень IgA, що продукується кишковим зобом, що діє проти мишачого вірусу; процеси дитячого запалення; підвищує імунітет та реакцію організму на патогенні бактерії синтезують вітаміни групи В (В1, В2, В12, фолієву кислоту), витамин К, незамінні амінокислоти, руйнують канцерогенні речовини.
Lactobacilius delbrueckii subsp. bulgaricus – підвищує функціональну активність клітин фагоцитарної системи, підвищує імунорезистентність, протипухлинну активність. Ілля Мечников вважав болгарську паличку основним засобом у боротьбі проти старіння та самоотруєння організму людини. До кінця свого життя Мечников щодня вживав не лише молочнокислі продукти, а й чисту культуру Lactobacillus bulgaricus.
Lactobacillus acidophilus - зменшує некротичний ентероколіт; синдром роздратованого кишечника; вагінальні інфекції; екзема, атопічний дерматит; ожиріння; diabets; інфекція сечовивідних шляхів; хелікобактерна пілонна інфекція; запобігти пошкодженню мікрофлори паном антибіотиками та нервовим стресом; покращує імунну та шлунково-кишкову функцію; знижує рівень холестерину; нормалізація кишечника; захищає кишечник від шкідливих бактерій; боротьба з вірусами та грипозними інфекціями за рахунок скорочення часу хвороби; знімає симптоми алергії; підвищує рівень фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі; покращує здоров'я серцево-судинної системи; важливо для здоров'я печінки; старіння собак; боротися зі втомою; знімає запалення та симптоми артриту, позбавляє жовчі; може припинити носити собак. Ацидофільна паличка. при вживанні в раціон людини здатна приживатися в кишечнику та пригнічувати розвитку патогенних та небажаних мікроорганізмів (сальмонели, шигели, стафілококу, еширихії та ін.) за рахунок продукування антибіотиків ацидофіліну та лактоцидину, проти-
пухлинна активність.
Lactobacillus fermentum має антимікробну дію (пригнічує грамнегативні бактерії), позитивно впливає на мікробіоту кишечника, сприятливо впливає на серцево-судинну систему та процеси детоксикації. L. fermentum продукує лізоцим, що у поєднанні з лізоцимом слизової оболонки кишок сприяє стійкості останньої до дії патогенної мікрофлори.
Lactobacillus lactis - володіють антагоністичною активністю щодо різноманітних патогенних та умовно-патогенних бактерій (включаючи стафілококи, протей, ентеропатогенну кишкову паличку), нормалізують травну діяльність шлунково-кишкового тракту, покращують обмінні процеси, способствують.
Lactococcus lactis subsp. Cremoris- - синтезують вітамін К1, який бере участь у процесі згортання крові і відіграє певну роль у метаболізмі кісткової тканини.
Lactobacillus paracasei - надає інгібуючий ефект на патогенну небажану мікрофлору людини (сальмонели, стафілококу, еширихії та листерії та ін.) А саме, Salmonella typhimurium, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Listeria mono.
Lactobacillus rhamnosus - антибіотики, діарея, викликана інфекцією; інфекційна діарея; некротичний ентероколіт; бактеріальний вагіноз; інфекції сечостатевого тракту; онкологічне захворювання; непереносимість лактози; стабілізувати рівень рН організму; затримати розвиток патогенних мікроорганізмів; зменшує процеси заморожування; знімає руйнування та запори, спричинені іграшковим вірусом; підвищує імунітет; може перешкоджати утворенню та поширенню собачих хвороб. Пригнічує розвиток умовно-патогенів Escherichia coli, Staphilococcus aureus, Proteus morganii, Proteus rettgeri, Enterobacteria cloacae, Bacillus subtilis, відіграє важливу роль в процесах ферментації їжі, ефективний при лікуванні та профілактиці гострої діареї у маленьких. Корисний для поліпшення загального стану здоров'я травної системи та шлунково-кишкових захворювань через його здатність кодувати білки, пов'язані з транспортом та метаболізмом вуглеводів.
Lactococcus lactis subsp. Lactis - посилює імунний захист; ліки від алергії, у тому числі гіпертонії; сприятливо впливає на здоров'я шкіри; сприяє антиоксидантним ефектам в організмі; нормалізувати артеріальний тиск; старіння собак; Синтезує вітамін К2. Вітамін K2 бере участь безпосередньо в процесі згортання крові, а також у метаболізмі кісткової тканини. Є протимікробним агентом з активністю проти широкого розмаїття грампозитивних бактерій, включаючи харчові патогени, такі як Listeria, Staphylococcus та Clostridium за рахунок продукції антибіотикоподібної речовини низину. Низин також використовується як консервант у різних пастеризованих молочних продуктах і в даний час визнаний безпечним харчовим консервантом приблизно в 50 країнах.
Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis-продукує низин, який є протимікробним агентом з активністю проти грампозитивних бактерій, включаючи харчові патогени, такі як Listeria, Staphylococcus і Clostridium.
Leuconostoc mesenteroides - синтезує декстран, який використовують як пробіотики, що нормалізують обмін речовин, що стимулюють ріст і розвиток, а також підвищують стійкість до захворювань. Забезпечують бактерицидний ефект щодо умовно-патогенних мікроорганізмів (сальмонели, стафілококу, еширихії, листерії та ін.)
Leuconostoc pseudomesenteroides - забезпечують бактерицидний ефект щодо умовно-патогенних мікроорганізмів (сальмонели, стафілококу, еширихії та листерії та ін.).
Streptococcus thermophilus - допомагає при кишкових інфекціях; мукозити; антибіотик діарея; хронічний гастрит; зменшує непереносимість лактози, стимулює імунну систему; покращує здоров'я порожнини рота, допомагає іншим пробіотикам рости та зміцнюватися; підвищує рівень фолату та гемоглобіну, покращує стан шкіри, може пригнічувати ріст ракових клітин. Застосовується при лактазній недостатності, має підкислювальну дію, забезпечуючи бактерицидний ефект щодо патогенних мікроорганізмів, сприяє профілактиці та лікуванню зригування.
---
Не содержит: глютен, лактозу, сою, сахар, дрожжи, ГМО
14 ЖИВЫХ И АКТИВНЫХ пробиотических КУЛЬТУР + 2 пребиотика + витамин D3 + йод и всего 1,5% жира с подсластилем
Питьевой «Йогурт14« LatteR »- это уникальный многофункциональный продукт, который впервые объединил 14 пробиотиков, 2 пребиотики, витамин D3 и йод. Максимальное количество полезных бактерий в комплексе с витаминами и микроэлементами помогают восстановить иммунную систему, улучшить микрофлору организма.
Это современный продукт здорового питания, без лакозы, глютена и ГМО. Йогурт легко усваивается организмом, не содержит сахара, имеет низкий уровень жирности. 14 видов полезных бактерий с коротким сроком жизни улучшают пищеварение и обмен веществ, обладают антимикробным действием, снижают аллергические воспаления, добавляют энергии. Это вкусный и универсальный иммуномодулятор для всех членов семьи.
ПОЛЬЗА ПРОДУКЦИИ ТМ "LATTER"
налаживает работу пищеварительной системы
улучшает обмен веществ
не содержат лактозу и глютен
производятся без добавления крахмала, красителей и посторонних примесей
применяется при питании во время нагрузок
созданные для здорового питания.
Состав: молоко коровье нормализованное пастеризованное, наполнитель со вкусом «Яблоко» (5,4%) (глюкозно-фруктозный сироп, пюре яблочное, вода питьевая, стабилизатор (крахмал модифицированный), ароматизатор «Яблоко», регулятор кислотности лимонная кислота, краситель натуральный куркумин), молоко сухое обезжиренное; концентрат лактулозы (0,4%), фермент лактаза, пектин (0,05%), водный раствор с концентрацией биологически активного йода, закваска чистых культур молочнокислых микроорганизмов, сукралоза, витамин. В 100 g (г) продукта содержится от суточной нормы: витамина - 15% йода - 2%
Пробиотических КУЛЬТУРЫ:
B.lactis L.delbrueckii subsp. bulgaricus
B.infantis Lactococcus lactis subsp. Ccemoris
L.acidophilus Lactococcus lactis subsp. Lactis
L.fermentum Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis
L.lactis Leuconostoc mesenteroides
L.paracasei Leuconostoc pseudomesenteroides
L.rhamnosus Streptococcus thermophilus
Пищевая ценность на 100 г: белки -3.4 г, жиры 1.5 г, углеводы - 9 г;
Энергетическая ценность на 100 г: 63 Ккал.
Bifidobacterium infantis - снижает аллергический тип воспаления; некротический энтероколит; синдром раздраженного кишечника; псориаз; астма; язвенный колит; синдром хронической усталости и депрессия; активировать мозговую деятельность; улучшает эпителиальный барьер. Синтезируют витамины группы В (В1, В2, В6, В12), фолиевую кислоту, витамин К, разрушают канцерогенные вещества, образуемые некоторыми представителями кишечной микрофлоры при азотном обмене, выполняя, таким образом, роль "второй печени".
Bifidobacterium lactis - борется с острой диарей из-за инфекции; Диабет 2 типа, снижает рН; улучшает функционирование кишечного тракта; предотвращает запоры, помогает при диарее, особенно у младенцев. повышает уровень IgA, продуцируемого кишечным зобом, который действует против мышиного вируса; процессы детского воспаления; повышает иммунитет и реакцию организма на патогенные бактерии синтезируют витамины группы В (В1, В2, В12, фолієву кислоту), вітамін К, незамінні амінокислоти, разрушают канцерогенные вещества.
Lactobacilius delbrueckii subsp. bulgaricus - повышает функциональную активность клеток фагоцитарной системы, повышает иммунорезистентность, противоопухолевая активность. Илья Мечников считал болгарскую палочку основным средством в борьбе против старения и самоотравления организма человека. До конца своей жизни Мечников каждый день употреблял не только молочнокислые продукты, но и чистую культуру Lactobacillus bulgaricus.
Lactobacillus acidophilus - уменьшает некротический энтероколит; синдром раздраженного кишечника; вагинальные инфекции; экзема, атопический дерматит; ожирение; diabets; инфекция мочевыводящих путей; хеликобактерная пилонная инфекция; предотвратить повреждение микрофлоры г-ном антибиотиками и нервным стрессом; улучшает иммунную и желудочно-кишечную функцию; снижает уровень холестерина; нормализация кишечного тракта; защищает кишечный тракт от вредных бактерий; борьба с вирусами и гриппозными инфекциями за счет сокращения времени болезни; снимает симптомы аллергии; повышает уровень фолиевой кислоты и витамина В12 в организме; улучшает здоровье сердечно-сосудистой системы; важно для здоровья печени; старение собак; бороться с усталостью; снимает воспаление и симптомы артрита, избавляет от желчи; может перестать носить собак. Ацидофильная палочка. при употреблении в рацион человека способна приживаться в кишечнике и подавлять развития патогенных и нежелательных микроорганизмов (сальмонеллы, шигеллы, стафилокока, эширихии и др.) за счет продуцирования антибиотиков ацидофилина и лактоцидина, противо-
опухолевая активность.
Lactobacillus fermentum - обладает антимикробным действием (подавляет грамотрицательные бактерии), позитивно влияет на микробиоту кишечника, благоприято воздействует на сердечно-сосудистую систему и процессы детоксикации. L. fermentum продуцирует лизоцим, что в сочетании с лизоцимом слизистой оболочки кишечника способствует устойчивости последней к действию патогенной микрофлоры.
Lactobacillus lactis - обладают антагонистической активностью в отношении разнообразных патогенных и условно-патогенных бактерий (включая стафилококки, протей, энтеропатогенную кишечную палочку), нормализуют пищеварительную деятельность желудочно-кишечного тракта, улучшают обменные процессы, способствуют восстановлению естественного иммунитета.
Lactococcus lactis subsp. Cremoris - синтезируют витамин К1, который учавствует в процессе свертывания крови и играет определенную роль в вметаболизме костной ткани.
Lactobacillus paracasei - оказывает ингибирующий эффект на патогенную нежелательную микрофлору человека (сальмонеллы, стафилокока, эширихии и листерии и др.) А именно, Salmonella typhimurium, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Listeria monocytogenes.
Lactobacillus rhamnosus - антибиотики, диарея, вызванная инфекцией; инфекционная диарея; некротический энтероколит; бактериальный вагиноз; инфекции мочеполового тракта; онкологические заболевания; непереносимость лактозы; стабилизировать уровень рН организма; задержать развитие патогенных микроорганизмов; уменьшает процессы замораживания; снимает разрушения и запоры, вызванные игрушечным вирусом; повышает иммунитет; может препятствовать образованию и распространению собачьих болезней. Подавляет развитие условно-патогенов Escherichia coli, Staphilococcus aureus, Proteus morganii, Proteus rettgeri, Enterobacteria cloacae, Bacillus subtilis, играет важную роль процессах ферментации пищи, эффективен при лечении и профилактике острой диареи у маленьких детей и атопического дерматита. Полезен для улучшения общего состояния здоровья пищеварительной системы и желудочно-кишечных заболеваний из-за его способности кодировать белки, связанные с транспортом и метаболизмом углеводов.
Lactococcus lactis subsp. Lactis - усиливает иммунную защиту; лекарство от аллергии, в том числе гипертонии; благотворно влияет на здоровье кожи; способствует антиоксидантным эффектам в организме; нормализовать артериальное давление; старение собак; Синтезирует витамин К2. Витамин K2 участвует непосредственно в процессе свертывания крови а также в метаболизме костной ткани. Является противомикробным агентом с активностью против широкого разнообразия грамположительных бактерий, включая пищевые патогены, такие как Listeria, Staphylococcus и Clostridium за счет продукции антибиотикоподобного вещества низина. Низин также используется в качестве консерванта в различных пастеризованных молочных продуктах и в настоящее время признан безопасным пищевым консервантом примерно в 50 странах.
Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis - продуцирует низин, который является противомикробным агентом с активностью против грамположительных бактерий, включая пищевые патогены, такие как Listeria, Staphylococcus и Clostridium.
Leuconostoc mesenteroides - синтезирует декстран, который используют в качестве пробиотиков, нормализующих обмен веществ, стимулирующих рост и развитие, а также повышающих устойчивость к заболеваниям. Обеспечивают бактерицидный эффект в отношении условно-патогенных микроорганизмов (сальмонеллы, стафилокока, эширихии, листерии и др.)
Leuconostoc pseudomesenteroides - обеспечивают бактерицидный эффект в отношении условно-патогенных микроорганизмов (сальмонеллы, стафилокока, эширихии и листерии и др.
Streptococcus thermophilus - помогает при кишечных инфекции; мукозиты; антибиотик диарея, хронический гастрит; уменьшает непереносимость лактозы, стимулирует иммунную систему; улучшает здоровье полости рта, помогает другим пробиотикам расти и укрепляться; повышает уровень фолата и гемоглобина, улучшает состояние кожи, может подавлять рост раковых клеток. Применяется при лактазной недостаточности, оказывает подкисляющее действие, обеспечивая бактерицидный эффект в отношении патогенных микроорганизмов, способствует профилактике и лечению срыгиваний.
Понравился магазин, осталась очень довольна обслуживанием и компетентностью сотрудников.
НатальяВсегда свежий товар. Заказы по Киеву получаю в тот же день!
АлексейПостоянный клиент магазина! Спасибо за разнообразный ассортимент особенно сладостей, что очень важно для деток!
ЕленаОчень быстрое и качественное обслуживание!
АллаШирокий ассортиментный ряд, много марок, которых нет в других магазинах!
АлёнаПрекрасный ассортимент, качественные продукты, новинки чтобы расширить рацион ребёнка на БГБК диете.
Яна