(096) 789 04 56
Контактні телефони: Графік роботи:
  • Будні:с 10:00 до 19:00
  • Субота:с 10:00 до 14:00
  • Неділя:Вихідний
X
  • Згідно вашого місцезнаходження, ваша мова за замовчуванням: Українська
0 00 грн

Вафлі Гофре без глютена: смачний та корисний сніданок.

Вафлі Гофре без глютена: смачний та корисний сніданок.

Дізнайтеся про все, що вам потрібно знати про вафлі без глютена, особливо про наші шалені безглютенові Вафлі Гофре Soft Waffles від Dr. Schar.
Сніданок - найважливіша їжа дня, і що може бути краще, ніж почати ранок з гарячою хрумкою вафлі від Dr. Schar? Безглютенові Вафлі Гофре – ідеальна страва для сніданку, тому що їх легко та швидко приготувати, а прикраса такого безглютенового сніданку дозволить реалізувати вашу креативність. Насолоджуйтесь вафлями зі свіжим вершковим маслом, а для тих хто хоче підсолодити вафлі в нашому асортименті є натуральні сиропи без цукру - чистий кленовий сироп і сироп агави або просто додайте свіжі фрукти та збиті вершки, якщо ви ласунь.

У цій статті ми докладніше обговоримо вафлі, щоб визначити, чи вони містять глютен, а також розглянемо способи їх приготування. Ви також отримаєте поради щодо приготування вафель без глютена в домашніх умовах, а також варіанти прикраси такого безглютенового сніданку, як Вафлі Гофре Soft Waffles від Dr. Schar.

Чи можуть вафлі гофре бути абсолютно безглютеновими?
Вафлі роблять з дріжджового тіста або тіста, приготовленого в спеціальній вафельниці між двома формами, що нагріваються, з стільниками. Зазвичай вони мають квадратну форму (хоча це залежить від вафельниці) і мають глибокі вм'ятини на поверхні, які допомагають "зловити" супутні сироп та олію. Вафлі зазвичай використовуються на сніданок, хоча їх також можна використовувати як десерт. Вафлі-гофре люблять у всьому світі, але особливо в Бельгії, де існує понад десяток регіональних сортів, звідси і «бельгійські вафлі».

Як ви розумієте, вафлі не містять глютен, якщо для їхнього приготування використовуються безглютенові інгредієнти. Зазвичай тісто для вафель готують із пшеничного борошна, молока, цукру, олії та яєць з додаванням ванільного екстракту та солі для смаку. Їх можна зробити без глютену, замінивши пшеничне борошно - борошном без глютену або сумішшю борошна без глютену.

Вафлі-гофре без глютену від Schär виготовляються із пшеничного крохмалю без глютену. Хоча в назві є слово «пшениця», ця сертифікована безглютенова пшениця була перероблена, щоб ці чудові вафлі відповідали найсуворішим міжнародним вимогам для безглютенових продуктів, оскільки вміст глютену становив менше 5 частин на мільйон.

Поради щодо прикрашання готових до вживання безглютенових Вафель Гофре від Dr. Schar
Якщо ви любите вафлі, ви будете раді дізнатися, що в нашому інтернет-магазині досить легко знайти готові безглютенові вафлі, а також суміші та інгредієнти для їх самостійного приготування. Найсмачніші та приготовлені безглютенові вафлі - Вафлі - Гофре Soft Waffeln від Dr. Schar. Ці вафлі поставляються в упаковках по 4 штуки, які зручно упаковані, щоб забезпечити їхнє довгострокове зберігання. Просто відкрийте упаковку і помістіть в мікрохвильову піч, щоб вони нагрілися. Якщо ви волієте, щоб вафлі були хрусткими, підсмажте їх у тостері або тостері, поки вони не прогріються і не стануть хрусткими.

Бажаєте прикрасити вафлі Schär без глютена? Ось кілька смачних порад:
Полуниця і вершки - збийте жирні вершки і підсолодьте цукром, потім покладіть ложкою на гарячі вафлі і посипте свіжою полуницею, що нарізає.

Булочка з корицею - Нагрійте вершковий сир, молоко, пудру, цукор, ваніль і корицю в маленькій каструлі до стану сиропу, потім полийте гарячі вафлі без глютена і полийте зверху збитими вершками.

Рікотта зі змішаними ягодами – змішайте сири рікотту та маскарпоне з цукровою пудрою і викладіть ложкою на вафлі, потім додайте мікс свіжих ягоди та полийте кленовим сиропом.

Пікантний шпинат і яйце - обсмажте кілька жмень шпинату в оливковій олії, потім викладіть гарячі вафлі ложкою, прикрасьте яйцем-пашот і пармезаном.

Яблучний пекан - тонко наріжте яблука і обсмажте в олії, потім перемішайте з коричневим цукром і ложкою на гарячі вафлі - прикрасьте підсмаженими горіхами пекан.

Шоколадна паста та арахісова олія - Намажте одну вафлю рясною порцією Nutella і зверху покладіть другу вафлю, яку намажте арахісовим маслом, а зверху полийте збитими вершками для прикраси.

Безглютенові Вафлі-Гофре від Dr. Schar - це обов'язково повинні бути "під рукою" при дієті без глютену - тому, що це паличка-виручалочка, яка допоможе легко приготувати смачний сніданок або здивувати оригінальним безглютеновим десертом Ваших гостей, особливо з урахуванням того, що вони довго зберігаються, але якщо Ви хочете приготувати вафлі безглютенові вдома, у нас для Вас є кілька рецептів з приготування вафель без глютена в домашніх умовах.

Приготування вафель без глютену в домашніх умовах
Вафлі чудово просто приготувати, але є кілька порад та прийомів, яким ви повинні слідувати, щоб зробити їх дуже смачними. Ви також повинні бути впевнені, що ви використовуєте правильні інгредієнти, щоб гарантувати, що ваші вафлі будуть ароматними і не містять глютен.

Ось кілька простих порад, як приготувати вафлі без глютену в домашніх умовах:

Завжди попередньо розігрівайте вафельницю, щоб переконатися, що вона гостра, перш ніж додавати тісто - вона повинна прогріватися не менше 10 хвилин (деякі моделі оснащені світловим індикатором).

Уникайте переповнення вафельниці - натомість найкраще трохи долити, щоб тісто поширилося належним чином, коли ви закриваєте вафельницю.

Не відкривайте вафельницю, доки вафлі не будуть готові! Якщо ви досягнете піку під час приготування, це зменшить температуру і змусить ваші вафлі готуватися довше.

Уникайте використання занадто великої кількості кулінарного спрею – якщо ваша вафельниця має антипригарну поверхню, вам не потрібен кулінарний спрей, якщо ви дасте вафлі повністю приготуватися, перш ніж відкривати її.

Використовуйте силіконові щипці, щоб вийняти вафлі з вафельниці – це захистить антипригарну поверхню та ваші пальці.

Після використання відключіть вафельницю від мережі та дайте їй повністю охолонути, перш ніж чистити її – все, що вам потрібно, це протерти мильною губкою.

Ополіскуючи вафельницю після прання, будьте обережні, щоб не занурити нагрівальний елемент або шнур у воду, і ретельно висушіть вафельницю перед тим, як прибрати її на зберігання.

Тепер, коли ви знаєте, як прикрасити свої золоті вафлі Schar без глютену і як приготувати вафлі вдома, ви готові спробувати їх на собі! Читайте далі, щоб побачити кілька смачних рецептів домашніх вафель без глютену.

Смачні рецепти без глютену домашніх вафель
Якщо ви готові трохи поекспериментувати, спробуйте один із таких рецептів, щоб дізнатися, які на смак різні види вафель!

1. Класичні вафлі без глютену

Кількість порцій: 8

Інгредієнти:

2 склянки універсального борошна без глютену

4 чайні ложки розпушувача

1 столова ложка білого цукру

¼ чайної ложки солі

1 ¾ чашки несолодкого мигдального молока

½ склянки олії каноли

2 великі збиті яйця

1 чайна ложка ванільного екстракту

Інструкції:

Змішайте універсальне борошно без глютена з розпушувачем, цукром та сіллю в середній мисці.

Вмішайте віночком молоко, олію, яйця та ванільний екстракт до однорідної маси.

Відкладіть тісто і розігрійте вафельницю до бажаної температури.

Викладіть тісто на середину вафельниці, використовуючи до 1/3 склянки маси на вафлю.

Закрийте вафельницю і готуйте до золотистої скоринки і хрусткої скоринки.

Перекладіть вафлі на деко і зігрійте в духовці при температурі 90 °C, поки готуєте з тестом, що залишився.

Подавайте теплими вафлі з начинкою на ваш вибір.

2. Бельгійські Вафлі без глютену

Порцій: 5

Інгредієнти:

1 ¾ чашки Борошна Універсальної Mix-It! без глютену від Schär

1 столову ложку розпушувача

¼ чайної ложки солі

1 ¾ склянки несолодкого мигдальне молоко

½ склянки розтопленого вершкового масла

2 великі яйця, розділені на жовток і білок

1 чайна ложка ванільного екстракту

Інструкції:

Змішати разом борошно, розпушувач та сіль у середній мисці.

В окремій мисці збийте молоко, олію, яєчні жовтки та ванільний екстракт.

Збийте вологі інгредієнти та сухі, доки вони повністю не змішаються, а потім відкладіть.

Збийте яєчні білки в окремій мисці до густої маси, потім додайте рідке тісто.

Розігрійте вафельницю і викладіть тісто на середину.

Закрийте вафельницю і готуйте до золотистої скоринки і хрусткої скоринки.

Перекладіть вафлі на деко і зігрійте в духовці при температурі 100 °C, поки готуєте тісто, що залишилося.

Подавайте вафлі теплими з бажаною начинкою.

3. Вафлі із солодкої картоплі без глютену

Кількість порцій: 4

Інгредієнта:

1 ½ склянки нарізаної солодкої картоплі

2 склянки Борошна Універсальної Mix-It! без глютену від Schär

1 столова ложка розпушувача

½ чайної ложки меленої кориці

½ чайної ложки солі

1 склянка несолодкого мигдального молока

¼ склянки коричневого цукру

¼ склянки топленої олії

6 великих яєчних білків

Інструкції:

Помістіть пароварку у велику каструлю із 5 см води.

Доведіть воду до кипіння, потім додайте солодку картоплю.

Накрийте кришкою і готуйте на пару 20 хвилин, доки не стане м'яким, потім злийте воду, розімніть і відкладіть.

Збийте у великій мисці борошно без глютена, розпушувач, корицю та сіль.

В окремій мисці перемішайте пюре із солодкої картоплі з мигдальним молоком, коричневим цукром та олією до однорідного стану.

Змішайте вологі інгредієнти із сухими, поки вони не змішаються.

В іншій мисці збийте яєчні білки до утворення твердих піків, потім додайте в тісто трьома порціями - воно буде дуже густим.

Розігрійте вафельницю і вилийте трохи тіста всередину.

Закрийте вафельницю і готуйте близько 5 хвилин, поки вафля не стане хрусткою і підрум'яниться по краях.

Викладіть вафлі на деко і тримайте в теплі в духовці з температурою 100 ° С, поки готуєте тісто, що залишилося.

Подавайте вафлі із солодкої картоплі теплими з начинкою на ваш вибір.

Коли доходить до приготування вафель без глютена в домашніх умовах, варіанти нескінченні. Для початку рекомендуємо скуштувати готові вафлі без глютена від Dr. Schar з Вашими улюбленими начинками або експериментуйте, використовуючи один із рецептів вище. Незалежно від того, що Ви виберете, смак першого шматочка хрустких маслянистих вафлі без глютена Вам обов'язково запам'ятатися надовго.

 

Назад
0 грн

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies у своєму браузері. Дізнатись більше .

instagram facebook