(096) 789 04 56
Контактні телефони: Графік роботи:
  • Будні:с 10:00 до 19:00
  • Субота:с 10:00 до 14:00
  • Неділя:Вихідний
X
  • Згідно вашого місцезнаходження, ваша мова за замовчуванням: Українська
0 00 грн

Вівсяні пластівці та каші на безглютеновій дієті

Вівсяні пластівці та каші на безглютеновій дієті

Щодня починається зі сніданку. Дієтологи вважають, що сніданок найважливіший за день їди, особливо для дітей на безглютеновій дієті. Тому що крім корисних вітамінів та мікроелементів ми маємо отримати енергію на цілий день. Отже, давайте розберемося на користь і шкоду вівсяних пластівців і каш без глютена.

Почнемо з найпопулярнішої каші – це вівсяна. Вівсянка - це унікальний і дуже корисний продукт, і зауважу, що вироби з вівса бувають як з глютеном, так і без глютену.

Звідки взялася така плутанина і який овес є безглютеновим?

Дійсно прийнято вважати, що весь овес містить глютен, але це не так – насправді глютен міститься в пшениці, житі та ячмені, а овес буває як з глютеном, так і без глютену залежно від його сорту та «безглютенової чистоти», що знаходяться поруч. полів та виробництва. Вироби з вівса без глютену під торговою маркою Elovena (нова назва безглютенового бренду Provena) виготовляються на окремому заводі фінського концерну RAISIO і в радіусі 100 км немає полів з глютеновмісними культурами, а також він за спеціальною технологією додатково вимочується у воді. А відсутність глютену підтверджено значком Перекреслений колосок Європейського Товариства Целіакії. Якість вівсяних сніданків з вівса Elovena - це еталон вівсяних пластівців, якщо Ви спробуйте Пластівці для варіння без глютена, їх потрібно варити 12 хвилин, при цьому варити 12 хвилин. пластівці не розварюються і тримають форму, а для тих хто любить ніжніші ми рекомендуємо Кашу вівсяну без глютена Хвилина https://glutenoff.ua/ua/produkty/khlopia-kashi-granola/ovsianaia-kasha-minutka/ - дуже зручний порційний продукт, засипте у тарілку чи чашку і залийте окропом, каша готова до вживання. Також, є в асортименті миттєва безглютенова Вівсяна каша з малиною https://glutenoff.ua/ua/produkty/khlopia-kashi-granola/ovsianaia-kasha-s-malinoi/, щоб допомогти урізноманітнити раціон.

Користь вівсяної каші на сніданок: вівсянка містить багато клітковини (не плутати з клейковиною) та поживних речовин. До складу вівсянки Elovena входять вітаміни E, A, K, PP, C та вітаміни групи B. А також калій, магній, фосфор, кальцій, натрій, залізо, цинк, марганець. І, звичайно, велика кількість вуглеводів, які дадуть енергію на цілий день. Вівсяні пластівці без глютена не лише допоможуть нормалізувати роботу кишечника, але й знизити рівень цукру та холестерину в крові, зняти запальні процеси та запустити процеси очищення клітин організму.

Шкідливість вівсяної каші на сніданок: навіть безглютеновий овес містить глютено-подібну речовину авенін. І часто ті, хто не може переносити глютен, не можуть переносити й авенін. Якщо навіть не буде явних фізичних симптомів після вівсянки, тести можуть показати запалення кишечника, що було помічено при дослідженнях.

Компанія GlutenOff.ua є офіційним представником безглютенового бренду Elovena (раніше - Provena) фінського виробника RAISIO, кожні 2 тижні ми отримуємо свіжу поставку пластівців, щоб продукт на Вашому столі був максимально свіжий, а також оскільки у нас ТІЛЬКИ безглютенові продукти в асортименті можливість контамінації (зараження глютеном) при зберіганні та транспортуванні Києвом та Україною. Нагадаємо, що у 2019 році компанія Elovena уклала угоду про стратегічне партнерство з компанією Dr. Schar і тепер у складі продукції європейського виробника №1 безглютенової продукції може використовуватися овес без глютена Elovena, а також обидва бренди об'єднають зусилля щодо просування цих двох торгових марок.

Автор: Максим Чорновіл, директор інтернет-магазину продуктів без глютену GlutenOff.ua

Назад
0 грн

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies у своєму браузері. Дізнатись більше .

instagram facebook