(096) 789 04 56
Контактні телефони: Графік роботи:
  • Будні:с 10:00 до 19:00
  • Субота:с 10:00 до 14:00
  • Неділя:Вихідний
X
  • Згідно вашого місцезнаходження, ваша мова за замовчуванням: Українська
0 00 грн

«Золота крупа» Безглютенова пшоняна каша та пластівці Bezgluten: користь та найкращі рецепти

«Золота крупа» Безглютенова пшоняна каша та пластівці Bezgluten: користь та найкращі рецепти

Пшоняна каша і пшоняні пластівці без глютену природно не містить глютен а пшоно  завжди було однією з основних культур Азії, так, наприклад, його масово вирощували в Монголії, Китаї, а також Америці, Європі і навіть Африці. Вживання в раціоні безглютенової каші і пластівців здавна шанувалося у слов'ян для лікування хвороб серця, нормалізації тиску, венозної системи, ШКТ, нирок та печінки.

Пшоняна каша і пшоняні пластівці без глютена, які представлені в інтернет магазині GlutenOff.ua - одного з найкращих виробників з Польщі, компанії Bezgluten, яка перевіряє всю продукцію на відсутність глютена, завдяки цим старанням на упаковці - є значок Перекреслений колосок від Європейського Товариства Целіакії. Європейське Товариство Целіакії рекомендує вживати пшоно у безглютеновому харчуванні як для затраку, так і для гарнірів.

Чому ж пшоняна каша і пшоняні пластівці, такі корисні для сніданків при безглютеновому харчуванні?

Пшоняна каша і пшоняні пластівці не містять глютена, але містять багато білка, ще його називають складний лужний протеїн. Відмінно підійде не тільки для дієти беглютенової, але для веганів! Пшоно – відмінний заряд енергії на день!

Просо без глютену зміцнює імунну систему, до того ж воно досить поживне. Так, у 100 г крупи міститься 378 ккал.

Калій, яким багато пшоно без глютена Bezgluten  корисний для серцево-судинної системи. А здатність перешкоджати йодному процесу в організмі

Користь пшоняної каші і пшоняних пластівців без глютену для здоров'я і краси незаперечна. Рекомендується як продукт для дієтичного харчування. Допомога організму у підтримці нормального функціонування та відновлення печінки, особливо після використання ліків та антибіотиків.

До речі, безглютенова пшоняна каша і пшоняні пластівці є чудове рішення, щоб позбутися лупи, тому що містить великий вміст вітаміну B.

Особливо корисна пшоняна каша та пшоняні пластівці без глютену для людей які працюють в офісі, оскільки сприятливо діє на нервову систему та мозок.

У складі пшоняної каші і пшоняних пластівців містяться: B1, B2, B5, PP, а також такі мінерали та мікроелементи, як: кремній, фтор, залізо, магній, кальцій, калій, мідь і цинк.

Так, наприклад, у пшоняній крупі і пластівцях без глютена Bezgluten у півтора рази більше фосфору, ніж у м'ясі. Також можна сказати, що пшоно без глютена - лідер за вмістом вітамінів групи B.

Корисна безглютенова пшоняна каша та пшоняні пластівці вагітним, а також у період грудного вигодовування, так вона насичує організм матері та малюка вітамінами та мікроелементами.

Рекомендується зберігати пшоно без глютена Bezgluten у сухому та закритому місці, не вологих приміщеннях. Краще в тканинному мішечку або скляній банці. Завдяки корисним властивостям дуже любить його моль і різні жучки.

Пластівці без глютену підійдуть для миттєвого запарювання. Кашу потрібно варити 10-15 хвилин на слабкому вогні.

Рецепт від Джеймі Олівера:

Каша пшоняна з журавлиною та фруктами айви без глютена

Ця веганська пшоняна каша з журавлиною та фруктами айви - корисний та смачний сніданок.
Це також робить чудовий десерт!

Курс: Сніданок, Десерт.
Кухня: Американська, Британська.
Час підготовки: 5 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Загальний час: 20 хвилин
Сервірування: 2 особи

складові

1 чашка Пшоняна каша Bezgluten
2 чашки мигдального молока або іншого рослинного молока
1 айва (близько 200 г) Якщо ви не можете знайти плоди айви, ви можете замість цього використати 2 груші.
1 чашка журавлини
2 маленькі яблука
1 столова ложка кокосового цукру
1/2 склянки води
1/2 чайної ложки кориці
1-2 чайні ложки кокосової стружки
1/2 склянки гранату

Інструкції:

Готуйте пшоно разом з мигдальним молоком близько 15 хвилин на слабкому вогні.
Поріжте яблука та айву на дрібні шматочки. Покладіть їх у невеликий горщик разом із журавлиною, додайте воду та кокосовий цукор і варіть близько 10 хвилин.

Подавайте просо разом із журавлинно-грушево-айвовим соусом і заправляйте його корицею, кокосовою стружкою та зернами гранату.

Автор: Максим Чорновіл, директор інтернет-магазину продуктів без глютену GlutenOff.ua

Назад
0 грн

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies у своєму браузері. Дізнатись більше .

instagram facebook